Rss Feed

Mere om Maja

Jeg blev født i ’86 og er vokset op i Greve. I dag bor jeg i Brøndbyøster og er opstillet i Hvidovre. Jeg er valgt til regionsrådet i Region Hovedstaden, hvor jeg har siddet siden januar 2010.

Til hverdag læser jeg medicin. Jeg er meget glad for mit studie, som udfordrer mig på en helt anden måde end mit politiske arbejde. Jeg bor sammen med min mand og vores lille søn. Jeg skriver også på min mands madblog Grydeklar, hvor jeg mest står for de søde indslag.

Jeg er vild med sociale medier, så hvis du vil vide mere om min karriere kan du tjekke min Linkedin, vil du se billeder tjek facebook og hvis du vil vide, hvad jeg er optaget af netop nu, så følg min twitter. På min instagram kan du se seneste billeder fra min Velfærdsbælte -kampagne. Jeg elsker at blogge! Derfor skriver jeg også for netavisen Piopio.

Jeg er en flittig løber, men ville ønske jeg istedet kunne stå på langrendsski året rundt. Jeg løb Berlin Marathon i 2009, hvilket var en vild og skøn oplevelse.

Mit hemmelige våben er lokalsamfundet. Det gælder om at kende dem man gerne vil repræsenterer, så det bruger jeg meget tid på. Jeg elsker at få borgerhenvendelser. De er en gave til os politkere fordi de giver et helt andet udsyn end det embedsmændene kan.

Når jeg rigtig skal koble fra kan jeg godt lide at strikke. Jeg fortrækker små komplicerede mønstre, som strømper, huer og vanter. Den første strikkeopskrift jeg selv har opfundet er disse kampagnevanter. Dem glæder jeg mig til at bruge til valget i november.

I august blev jeg mor til lille Julius. Han er min lille guldklump og jeg glæder mig altid til at vise ham frem, så hvis du ser mig med barnevognen skal du endelig bare komme hen og hilse.