Rss Feed

Uniformer på roadshow

25. oktober 2011 by Maja Højgaard

image

image

Vores nye uniformer er på roadshow rundt på hospitalerne i RegionH. Her er opstillinger fra Herlevs kantine, hvor Jeg læser for tiden. Jeg har smuglyttet lidt til de medarbejdere der har stoppet op for at tage deres nye garderobe i betragtning.

De får gode ord med på vejen for design, men det tager generelt lidt tid før konceptet med at man selv vælger hvad man vil have på og at faggrupperne skelnes med farvekoder på navneskiltet.

Hvad synes du.


9 kommentarer »

 1. Siri Mariager siger:

  Hvem er designerne bag? Vores konstruktører havde en eksamensopgave for et par år siden om at designe tøj til hospitalspersonalet

 2. Anja Lykke Olsen siger:

  Fiiiint! Det ser godt ud, pænt med den flade krave. Hvad farve bliver audiologopædernes farvekode? :-)

  • Maja Højgaard siger:

   Uh – Anja, Jeg må blive dig svar skyldig. Jeg tjekker lige om jeg kan finde din kategori på opstillingen i morgen…

 3. Anja Lykke Olsen siger:

  Jeg tænker umiddelbart grøn sammen med bioanalytikere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, jordemødre, radiografer.
  Mht. dit indlæg d. 11. juni, så synes jeg umiddelbart, du kan have ret i, at de nye uniformer bærer præg af den løse oversize mode. Jeg synes både kjolen (? billede 7) og T-shirten (billlede 10) ser meget vide ud – på en måske-ikke-så-langtidsholdbar-måde.

  Super indlæg!

 4. Signe HN siger:

  Jeg synes, at der er alt for lidt swung og alt for lidt talke i kjolemodellen. Men lommerne på brystet er pæne. Og så kunne knapperne også godt have været lidt mere markante.

 5. Signe HN siger:

  Talje, skulle der stå!

  • Maja Højgaard siger:

   Smallere talje og svung ville måske gøre dem pænere, men jeg tror ikke nødvendigvis de ville blive mere populære. Vi ville nok få kritik for at de var for upraktiske.

   Selv fortrækker jeg bukser, t-shirt og kitle, men jeg tror det ville bryde med for mange af sygeplejskerne, hvis kjolen ikke var en mulighed.

 6. [...] er mange som besøger dette indlæg. I kan finde nyere nyheder om de nye uniformer i indlæggene om Uniformer på Roadshow og Virtuelle påklædningsdukker. Følg iøvrigt udviklingen under tagget [...]

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>