Rss Feed

Voksenlegeplads

17. januar 2012 by Maja Højgaard

Så er der endnu en fotoblogpost. Denne gang er det aktivitetsmulighederne langs den grønne cykelrute i Nordvest Ydre Nørrebro. Billederne starter ved Nørrebrogade og det sidste er lige før Tagensvej. Her er Københavnernes nye gratis fitness center:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Det er imponerende hvordan Københavns Kommune udnytter den grønne cykelsti og cykelsuperstierne til at skabe nye levende byrum. I går kom jeg på min løbetur forbi området mellem Nørrebrogade og Tagensvej ved Mølnerparken.

Her kan man tale om fri og lige adgang til sundhed. Kunne du finde på at træne her?


5 kommentarer »

 1. Nej, det er for langt væk til at jeg ville træne der. Men jeg træner her

  http://andersnorgaard.blogspot.com/2009/09/my-new-gym.html

  Den her motions-pavillon er også en super god ide.

 2. Sara Duus siger:

  Er du gal, hvor er det fedt! Det bliver nok ikke min faste træningsarena – men manden og jeg har hermed planlagt legetur næste weekend. Voksen-gynger er lige i skabet. Jeg glæder mig helt.

  • Maja Højgaard siger:

   Hej Sara.

   Voksengyngerne skal jeg helt sikkert også have en lille flok med ned til, mens det stadig er så koldt at det kun er os med ordentlige klæder der satser på udetid;-)

   Som du kan se på Anders’ kommentar findes konceptet efterhånden flere steder i byen. Ude ved Kalvebod Fælled, lige ved 8tallet er der også sådan et udendørs fitness center.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>